4.12.2013

Välipalapallerot



Kaipasin vaihtelua välipaloihin, ja bongasin tämän ohjeen Virpi Mikkosen Kiitos hyvää -blogista. Kaura-banaanipallerot on helppoja ja nopeita valmistaa. Koostumus on kuitenkin sen verran tämäkkä, että en ihan yksinään näitä söisi. Teen tai smoothien kanssa toimii erittäin hyvin, ja kokeilinpa myös dipata näitä vaniljakastikkeeseen - nam! Tästä määrästä tulee noin 12 palleroa.

Kaura-banaanipallerot
2 banaania
3 dl kaurahiutaleita
hunajaa
vaniljajauhetta (tai vaniljasokeria)
kanelia
kardemummaa

Muussaa haarukalla banaaneista mössöä. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja haluamasi mausteet. Muotoile taikinasta pieniä palloja. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa. Pallerot säilyvät noin viikon ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti