12.11.2013

Tomaatti ja mozzarella ne yhteen soppii



Paahdetut kirsikkatomaatit ja mozzarellaa
250-300g kirsikkatomaatteja
1 valkosipulinkynsi
suolaa
mustapippuria
kuivattua basilikaa
oliiviöljyä
125 g mozzarellaa

Puolita kirsikkatomaatit ja pilko valkosipuli. Laita uuninkestävään kulhoon. Lisää mausteet ja lorauta päälle oliiviöljyä. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä. Pilko mozzarella pieniksi paloiksi tai käytä valmiita mozzarellapalloja. Sekoita jäähtyneisiin tomaatteihin. Tarjoile esimerkiksi paahdetun leivän kanssa. 

Sanonpa vaan, että tuo kulhon pohjalle jäänyt liemi on törkeän hyvää. Kannattaa siis varata leipää ja dipata siihen, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti