Haluaisin opetella tekemään hyviä kastikkeita ja aloitin helpoimmasta päästä. Sinappinen kermakastike on naurettavan iisi tehdä ja se maistuu superhyvältä. Kastike on oiva pari myös naudanpihville.
Kanaa kermaisessa sinappikastikkeessa
2-3 broilerinfilettä
1,5-2 rkl dijon-sinappia
2 dl kermaa
kuivattua persiljaa
suolaa
pippuria
Paista broilerinfileet pannulla. Lisää Dijon-sinappi ja kerma, sekoita tasaiseksi. Mausta kuivatulla persiljalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa esimerkiksi rakuunaporkkanoiden kanssa.
Rakuunaporkkanat
5-6 porkkanaa
voita
kuivattua rakuunaa
suolaa
Kuori ja pilko porkkanat. Keitä 15-20 minuuttia ja kaada vesi pois. Lisää kattilaan nokare voita ja rakuunaa ja sekoita. Syö ja ihmettele, miten hyvältä porkkana voikaan maistua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti