6.6.2014

Nopea ja näyttävä jälkkäri cantaloupesta ja jogurtista


Oon niin kauan odottanut, että cantaloupen hinta tippuu kohtuullisen alas. Ja nyt se päivä koitti, jee! Cantaloupe on meloneiden kingi ja siitä saa tehtyä vaikka mitä hyvää. Näin joskus aikoja sitten Pinterestissä söpön cantaloupe-jälkkärin ja se kuva jäi niin paljon vainoamaan mua, että päätin vihdoin kokeilla sitä itse. En tiedä, mitä muita aineksia alkuperäiseen herkkuun tuli, mutta mä laitoin cantaloupen kaveriksi vain turkkilaista jogurttia ja murskattuja pistaasipähkinöitä. Tällaista comboa olen toki syönyt vaikka kuinka monta kertaa, mutta juju onkin annoksen ulkonäössä. Pallon muotoiset cantaloupen palat tekevät naurettavan yksinkertaisesta jälkkäristä astetta hienostuneemman. Tätä voisi mielestäni tarjoilla hienommissakin kekkereissä. Kuka sanoi, että pallorauta on ihan turha keksintö?!

Tarvitset siis:
- 1 cantaloupen eli verkkomelonin
- turkkilaista jogurttia
- muutaman pistaasipähkinän
- palloraudan

Poista cantaloupesta siemenet ja koverra palloraudalla niin monta palloa kuin saat. (Ylimääräiset rämmäleet voit hyödyntää esimerkiksi smoothiessa.) Laita lasin tai lasikulhon pohjalle melonipalloja ja kaada päälle jogurttia. Leikkaa pistaasipähkinät pieneksi rouheeksi ja ripottele jogurtin päälle. Valmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti