31.8.2015

Kesän herkut: kun reseptiä ei tarvitse

Jaahas, se olisi sitten kesän viimeinen päivä. Sen kunniaksi ajattelin julkaista kuvia viime kuukausien suosikkiherkuistani. (En malttanut olla postaamatta myös muutamia kukkakuvia.) Ja juu, tosiaan poikkeuksellisesti tällä kertaa pelkkää fiilistelyä. Olen kovin laiska laittamaan mitään ruokaa kesäisin ja ajattelen, että kun kerran marjat ovat parhaimmillaan, popsin niitä mieluummin sellaisenaan kuin alan kaivella reseptejä internetin tai mielen perukoilta.

Mutta ei hätää, oi nälkäiset ystäväni. Vuoden tunnelmallisin kuukausi on edessämme. Viilentyvät illat ajavat minut taas puistosta keittiöön ja voin sanoa, että pää pursuaa ideoita, joita sormet syyhyävät päästä toteuttamaan. Kohta porisee padoissa sen verran makoisia herkkuja, että rappukäytävässä kulkevat naapurit haluavat tehdä lähempää tuttavuutta ja tulla illallisseuraksi. Syksy, olen valmis.


NAM! Mitäs tykkäsitte tälläsestä kuvapostauksesta? Jatkossa lisää vastaavia vai ehdoton nou-nou muulle kuin resepteille? :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kuvapostaus! Saat mun puolesta laittaa näitä kyllä :) Tälläisistä kuvista ei voi saada muuta kuin inspiraatiota keittiöön :D

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia. Tuli nyt jo kesää ikävä =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin... :'( Näin ruokaa paljon kuvaavana eniten harmittaa valon vähyys, syksyn ja talven herkkuja sen sijaan on mukava odottaa. :)

   Poista