18.7.2015

Mansikkamargaritat

Turussa on tunnelmallinen Papu Bar, jossa on aikoinaan tullut baarikeinuilla (kyllä, keinuilla!) istuessa tullut kaveriporukalla vietettyä monta iloista hetkeä. Erään kerran, taisi olla itse asiassa lakkiaispäiväni, baarin omistaja halusi laulaa minulle serenadin. :D En ole vuosiin käynyt Papussa, mutta oletettavasti sama leppoisa meininki jatkuu edelleen. Papussa tilasimme aina porukalla kannullisen mansikkamargaritaa ja tämä Maailman Paras Drinkki yhdistyykin mielessäni aina tuohon paikkaan. Koska baareissa notkuminen ei ole koskaan ollut mitään lempipuuhaani, mutta erilaisia drinkkejä on aina silloin tällöin kiva maistella, olen suunnitellut pistäväni baarimikon taitoni testiin näin kotosalla. Nyt kun mansikkasato alkaa olla parhaimmillaan, ei ollut muita vaihtoehtoja kuin pyöräyttää blenderissä kannullinen tätä jumalten juomaa. Kokeile säkin! Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Mansikkamargaritat
250 g pakastemansikoita
250 g tuoreita mansikoita
0,5 dl limemehua (~ 2 limen mehu)
3 rkl ruokokidesokeria
0,5 dl vaaleaa tequilaa
0,5 dl Triple Seciä
iso kourallinen jääpaloja

+ limelohko
+ sokeria

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surrauta sileäksi juomaksi. Pyyhkäise lasien reunaa limelohkolla ja pyöräytä sokerissa. Tarjoile heti ja nauti hymy huulilla.

2 kommenttia:

 1. Papu Bar kuulostaa mielenkiintoiselta. Täytyy katsoa jos kerkeisi piipahtamaan sitten kun joskus taas Turkuun pääsen :) Ja mansikkamargarita on taivaallista! Pitää kokeilla tehdä tätä kotosallakin :)

  -Hanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli ainakin joskus vuosia sitten tosi mukava paikka. :) Mansikkamargaritat maistuu toki missä vain. :D

   Poista