5.6.2015

Juhlavat suklaapannarit

Voin suureksi ilokseni ilmoittaa, että olen vihdoin saanut opintoni loppuun, hurraa! Johan tässä on 18 vuotta koulunpenkillä istuttu. Katsoin juuri opintorekisteristä, että olen nyt virallisesti uunituore psykologian maisteri! Olen tehnyt tämän eteen aivan tolkuttomasti hommia ja olen äärimmäisen ylpeä saavutuksestani. Nyt jos koskaan on aika juhlia. :) Näin alkajaisiksi tekaisin itselleni pinon ylellisiä suklaapannareita. Nam! Kunhan tästä saan viimeiset suklaatahrat pyyhittyä suupielistäni, lähden kestohymy päällä polkemaan yliopistolle hakemaan tutkintotodistustani. Vielä kerran: hurraa!

P.S. Nää pannarit tekisi kyllä mistä tahansa päivästä juhlapäivän. ;)

Suklaapannarit
2 munaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
2 dl (manteli)maitoa
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl (raaka)kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
~ 15 tippaa toffee-steviaa

kastike:
50 g tummaa suklaata
1 dl kuohukermaa
ripaus suolaa

+ tuoreita vadelmia

Sekoita munat, kermaviili ja maito keskenään. Sekoita erillisessä kulhossa kuivat aineet eli jauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja ruokasooda keskenään, lisää pienissä erissä munaseokseen. Makeuta lopuksi toffee-stevialla. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia ja paista pannarit sitten lettupannulla tilkassa öljyä. 

Laita suklaa ja kerma pieneen kattilaan, sulata koko ajan sekoitellen. Lisää ripaus suolaa. Anna jäähtyä hieman. Kokoa annos pinoamalla pannareita muhkeaksi keoksi, kaada päälle jumalaista suklaakastiketta ja viimeistele koko ihanuus vadelmilla.

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Ja näyttääpä nää niiiiin hyviltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää oli kyllä aika namia... varsinkin toi suklaakastike, slurps! :)

      Poista