Kylmäsavuporo on suurta herkkuani. Meillä on tapana ostaa sitä iso köntti aina jouluisin, ja siitä hädin tuskin riittää lautaselle asti, kun jokainen vuoltu siivu katoaa nopeasti leikkuulaudalta parempiin suihin. Tällaisia valmiiksi siivutettuja poroleikkeleitä ei tee yhtä paljon mieli syödä sellaisenaan, joten laitoin niitä salaattiin leipäjuuston ja viinirypäleiden kanssa. Ja hyvää tuli!
salaattia (esim. Punainen Salanova)
tomaattia
viinirypäleitä
poron kylmäsavupaistia siivuina
leipäjuustoa
Revi salaatti, leikkaa tomaatista lohkoja ja puolita viinirypäleet. Leikkaa porosiivut puoliksi ja pyöritä ne rullille. Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi. Kokoa kaikki lautaselle tai kulhoon ja herkuttele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti