Koska tällä viikolla on ystävänpäivä, ajattelin pitää teemaviikon. Jokaisesta reseptistä löytyy jotain sydämenmuotoista! Tänään sydämet päätyivät lautaselle pastan muodossa. Tein sydänpastan kaveriksi herkullista tonnikalakastiketta. Ja olipas hyvää!
Tomaattinen tonnikalakastike
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
loraus rypsiöljyä
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
2 tlk (200 g/150 g) tonnikalapaloja vedessä
1 kalaliemikuutio
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl sokeria
timjamia
tilliä
basilikaa
mustapippuria
2 dl kermaa
parmesania
+ sydänpastaa
Pilko sipuli ja valkosipulit pieneksi. Kuullota niitä pannulla tilkassa rypsiöljyä. Lisää tomaattimurska. Valuta tonnikala ja lisää pannulle. Mausta kalaliemikuutiolla, tomaattipyreellä, sokerilla, timjamilla, basilikalla ja pippurilla. Anna hautua kannen alla sen verran, että pasta kypsyy. Lisää lopuksi kerma. Tarjoa keitetyn pastan kanssa ja raasta päälle parmesania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti