12.2.2014

Hurmaava sydänpizza


Ootteko ikinä nähneet näin söpöä pizzaa? Miksei tällaisia tehdä useammin? Aivan ihana!

Pizzapohjan ja tomaattikastikkeen ohje löytyy täältä. Taikinasta ja kastikkeesta pitäisi riittää pariin sydänpizzaan. Pizzapohja kannattaa kaulita tavalliseksi levyksi ja sitten leikata siitä vapaalla kädellä sydämen muotoinen pohja. Täytteeksi voi toki laittaa mitä tahansa (pizzan söpöys ja hurmausefekti on jo pelkän pohjan muodon ansiosta taattu), mutta itse päädyin viemään sydänteemaa vielä pidemmälle ja halusin tehdä täytteistäkin sydämen muotoisia. Paprikoista ja meetvursteista sai helposti muotin avulla pieniä sydämiä, joita sitten ladoin pizzan täyteen. Juuston laitoin poikkeuksellisesti alle, jotta se ei peittäisi täytteiden muotoa. Paistoin pizzaa noin 20 minuuttia 225 asteessa ja ripottelin päälle vielä oreganoa. Nam!

2 kommenttia:

  1. Onpas pysynyt kauniin sydämenmuotoisena uunissakin, tosi hyvännäköinen :) Olis kieltämättä ihanaa jos joku mutkin joskus tälläisellä yllättäisi, hahah. Tosi suloinen idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aion kyllä tehdä jatkossakin vähän erimuotoisia pizzoja. Oli meinaan sen verran helppo ja nopee pikku kikka saada peruspizzoista astetta suloisempia. :)

      Poista