Tällä kertaa ujutin pannareihin ihanan makeita pensasmustikoita. Myös tavalliset metsämustikat sopivat näihin pannareihin, joskin ne värjäävät pensasmustikoita herkemmin taikinan hieman oudon väriseksi.
Mustikkapannarit
2 munaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2,5 dl piimää tai maustamatonta jogurttia
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
30 g voita
2 dl (pensas)mustikoita
Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon piimä tai maustamaton jogurtti. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda keskenään ja lisää taikinaan. Sulata voi ja sekoita joukkoon. Lopuksi kääntele mustikat taikinaan. Paista voissa pannulla ja tarjoa esimerkiksi vaahterasiirapin ja mustikoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti