31.3.2014

Kirpeä sitrus-persiljasmoothie

Yleensä smoothiet onnistuvat aina, heitti sinne tehosekoittimeen mitä tahansa. Tästä syystä jotkut ehkä ihmettelevät, miksi edes julkaistaan erikseen smoothiereseptejä. No vaikka smoothieita onkin helppo varioida, huomaan ainakin itse jumiutuvani aina niihin samoihin raaka-aineisiin. Reseptien avulla on kenties pienempi kynnys kokeilla uusia makuyhdistelmiä. Tämän reseptin olen bongannut aikoinaan Vilma.P -blogista, ja se on odotellut kirjanmerkeissäni yli vuoden päivät. En olisi itse äkännyt laittaa persiljaa smoothieen, mutta sehän toimi todella hyvin verigreipin, limen ja kurkun kanssa. Tässäpä piristävä smoothie kauniiseen kevätpäivään!

Sitrus-persiljasmoothie
1 verigreippi
1 lime
1 kurkku
kourallinen tuoretta persiljaa

Fileoi verigreippi ja lime eli poista hedelmien kuoret, kalvot ja siemenet. (Nopeampaan, mehuisampaan versioon voit vain puristaa hedelmien mehun.) Pilko kurkku muutamaan palaan ja nypi pienestä persiljanipusta lehdet. Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti