Hurraa, selvisin vuoden kestäneestä urakasta ja valmis gradu lähti eilen painoon! Gradun viimeistely vaati lähes yli-inhimillisiä voimia ja Kippari-Kallen tapaan tankkasin energiaa pinaatista ja mistäpä muustakaan kuin pinaattiletuista. Tässäpä hyvä ohje kaikille supervoimia kaipaaville:
Pinaattiletut
250 g tuoretta pinaattia
nokare voita
2 munaa
5 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl voisulaa
~ 1 tl suolaa
mustapippuria
ripaus muskottipähkinää
+ voita paistamiseen
Pese ja kuivaa pinaatti. Paista pannulla nokareessa voita muutama minuutti niin, että pinaatti menee kasaan. Anna jäähtyä hieman. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa ja anna taikinan tekeytyä 30 minuuttia. Paista pannulla voissa ja tarjoile heti esimerkiksi kermaviilikastikkeen tai raejuuston kanssa.
Kiitos ohjeesta, tuli hyviä lettuja :)
VastaaPoistaKiitos kommentista ja mukavaa, että maistui! :)
PoistaKiitos, oikein hyviä tuli.
PoistaKiitos Wimmu!
PoistaKasvilavalla näkyi olevan sopivasti jo pinaattia. Tätä ohjettasi sitten kokeilemaan, kiitos kun jaat.
VastaaPoistaKiva kuulla. Nautinnollisia pinaattilettu-hetkiä! :)
Poistatarjoilt ecuadorissa host-perheelle Suomea edustavana ateriana! rulasivat pinaatti letut tortilloiksi ja laittoivat perunamuusin ja salaatin letun sisaan. Loistava resepti kiitos!
VastaaPoistaKiitos kommentista! Mukava kuulla, että ovat maistuneet sielläkin päin maailmaa! :)
Poista