Tuorepuurot on parhautta. Tykkään niiden helppoudesta, raikkaudesta ja variointimahdollisuudesta. Tällä kertaa päädyin maustamaan puuroni nutellasta inspiroituneena hasselpähkinävoilla ja -maidolla sekä raakakaakaojauheella. Nam, hyvää tuli!
Suklainen hasselpähkinätuorepuuro
1 banaani
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl raakakaakaojauhetta
1 rkl tocoa
2 rkl hasselpähkinävoita
2 tl chiasiemeniä
2 tl vaahterasiirappia
2,5 dl hasselpähkinämaitoa
ripaus suolaa
+ hasselpähkinärouhetta
+ kaakaonibsejä
+ kuivattuja banaanilastuja
Laita kaikki ainekset blenderiin ja surrauta tasaiseksi. Kaada kulhoon ja laita jääkaappiin yön yli. Koristele esim. hasselpähkinärouheella, kaakaonibseillä ja banaanilastuilla.
Ihana herkkupuuro!
VastaaPoistaNo eikös ookin! :)
Poista