23.4.2017

Sitruunainen matchasuklaa

Innostuin meidän Aasian reissulla uudestaan matchasta. Jos kerran aasialaiset lisää sitä kaikenlaiseen makeaan, niin miksenpä minäkin. Tällä kertaa testasin matchalla maustettua valkosuklaata. Mielestäni se kaipasi hieman raikkautta, joten lisäsin vielä sitruunankuorta ja tuli ihan täydellistä. Seuraavaksi pitääkin testata matcha-raakasuklaata!

Matchasuklaa
100 g valkosuklaata
1 sitruunan kuori
1 tl matchajauhetta
1 tl rypsiöljyä

Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sillä aikaa, kun suklaa on sulamassa, raasta sitruunan keltainen kuoriosa hienolla terällä. Sekoita suklaasulan joukkoon sitruunankuoriraaste, siivilöity matchajauhe ja rypsiöljy. Sekoita tasaiseksi. Kaada suklaaseos muotteihin ja anna jähmettyä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti