28.6.2015

Ihan kuutioina

Kuutiosalaatti on näyttävä alkuruoka, joka ei vaadi lainkaan varsinaisia kokkaustaitoja. Sen kun leikkaa haluamiaan raaka-aineita suurin piirtein samankokoisiksi kuutioiksi ja asettelee ne nätisti vierekkäin lautaselle, niin se on sitten siinä. Sen verran hommaa tällaisessa näpertelyssä toki on, etten ihan suosittelisi kovin monelle syöjälle alkaa vääntämään... Mutta jos haluat yllättää jonkun rakkaasi, niin kannattaa kokeilla. Vau-reaktio on taattu, vaikka kyseessä on tosiaan varsin simppeli annos.

Kuutiosalaatti
vesimelonia
tomaattia
kurkkua
fetaa
avokadoa

suolaa
pippuria
oliiviöljyä
yrttejä (esim. tavallista ja punaista basilikaa)

Leikkaa ainekset samankokoisiksi kuutioiksi ja asettele palat vierekkäin lautaselle. (Hyödynnä hukkapalat!) Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää kuutioiden päälle myös hieman oliiviöljyä ja haluamiasi yrttejä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös! Ei kyllä ihan joka päivä jaksaisi alkaa väkertämään... :D

      Poista